Харківська Окружна дорога - хворе місце для водіїв. Щорічно дорожники роблять тут ремонт, але покриття все-одно залишається в жалюгідному стані.

Новим відеодоказом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Віха".

На відео можна помітити, що вся дорога покрита ямами. А проїзд по ній "витрясе всю душу" з кожного, хто потрапив сюди.

Не дивно, що для більшості автомобілістів поїздка цим дорожнім "атракціоном" закінчується на СТО.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після цієї зими разом зі снігом "розтануло" і покриття. Як скоро дорожники візьмуться за черговий ремонт - невідомо.

"Зима пішла разом з окружною дорогою",- йдеться у підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українські комунальники позмагалися в кмітливості з Ілоном Маском: лопати проти калюж. У Мукачеві місцеві жителі помітили, як комунальники, вельми нестандартним способом, прибирають калюжі на дорогах після дощу.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов провів ревізію "убитих" харківських дворів і заїкнувся про "наполеонівські" плани. Ігор Терехов зустрівся з жителями Шевченківського та Московського районів.

Також «Знай.иа " писав, що На Буковині калюжі застеляють асфальтом, комунальники ховають очі: "у чому проблема?" Дорожня фірма стелить асфальтне покриття прямо поверх калюж. Люди в шоці від такого байдуже ставлення до роботи і розуміють, що такі дороги довго точно не протримаються.