Син легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса Грег, показав, як виглядає його хворий батько. Чапкіс-молодший не відходить від батька ні на крок і постійно проводить з ним час.

На своїй особистій сторінці в Інстаграмі Грег показав, як він вийшов з Григорієм Чапкісом на прогулянку.

На відео можна помітити, як сильно ослаб легендарний хореограф. Григорій Миколайович ледве ходить.

"Ми вийшли на вулицю, трохи погуляти. Це боротьба, але ми гуляємо", - сказав Грег на відео.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На другому відео син Грег показав батька вже вдома, коли той сидить у кріслі. Чоловік запитує у Чапкіса, як він себе почуває, проте хореограф спочатку не розчув питання, а потім відповів: "Мені не треба інтерв'ю. Самопочуття ... начебто не видно".

Можна помітити, що 91-річному Чапкісу важко навіть говорити.

Грег Чапкіс зазначив, що вони тримаються і попросив фанів молитися за батька.

"Ми тримаємося, хлопці, тримаємося. Моліться за татка",- сказав Чапкіс-молодший.

Нагадаємо, 19 грудня Григорій Чапкіс потрапив до лікарні з двосторонньою пневмонією. Хореографу зробили два тести на коронавірус, результат яких був негативним.

Напередодні Нового року суддю шоу" Танці з зірками " виписали з лікарні. Тоді син артиста говорив, що легендарному хореографу стало краще. Втім, 6 січня Чапкіса знову госпіталізували. Нещодавно автист втретє потрапив до лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Син Григорія Чапкіса показав онуків легендарного хореографа: одна особа

Як повідомляє портал «Знай.иа» Син виснаженого Григорія Чапкіса прилетів до хворого батька з Америки: "постільний режим"

Також «Знай.иа " писав, що Чотири дружини Григорія Чапкіса: як виглядали улюблені жінки легендарного хореографа