Вдова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська опублікувала миле відео з домашнім улюбленцем.

Відповідний відеоролик вона розмістила в своєму Instagram в розділі Stories.

Гайсинська досить часто показує підписникам свого"хорошого хлопчика", чим викликає хвилю розчулення серед шанувальників.

Так, на відео можна побачити улюбленого пса породи веймаранер на прізвисько Марк.

Тварину вирішили побалувати запеченим гарбузиком, який той із задоволенням зжер за секунди.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

джерело: instagram / oksanag2406
джерело: instagram / oksanag2406

джерело: instagram / oksanag2406
джерело: instagram / oksanag2406

джерело: instagram / oksanag2406
джерело: instagram / oksanag2406

Нагадаємо, Оксана Гайсинська привітала сина з днем народження. Родіону виповнилося 27 років 14 лютого.

"З твоїм 27 річчям, мій сміливий, відданий, відповідальний, турботливий і сильний духом людина! Ти вмієш дружити, любити, сміятися над собою і приймати складні рішення!" - пише Оксана Гайсинська під постом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пасинок Геннадія Кернеса вступив спадок. Тепер Родіон Гайсинський став співзасновником " паркінг+". "Паркінг+" - головний Харківський підрядник, який займається ремонтом доріг у Харкові. Відомі вони тим, що під час каденції Геннадія Кернеса привласнили собі мільярди грошей з бюджету.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА прибрала до рук скандальну Харківську фірму. У січні 2021 року цивільна дружина колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська увійшла до складу засновників ТОВ "Флорс", яке володіє приміщеннями в "будинку нерухомості" (БТІ) на площу Павлівської, 4.

Також «Знай.иа " писав, що Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА пустить з молотка майно покійного мера. Оксана Гайсинська має намір продати готель "Національ", який знаходиться на проспекті Науки.