Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників різними фото і відео з життя в соціальних мережах. Цього разу Зоряна красуня показала загальне фото з не менш зоряним колегою по сцені.

Відповідний кадр співачка розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Так, артистка "схопила" для загального фото улюбленця всіх "вовчиць" - Олега Винника. Аліна зазначила, що сам співак сказав їй у підписі до кадру назвати його "давно втраченим старшим братом", що власне, красуня і зробила.

"З самим 🐺вчора @olegg.vynnyk порадив мені підписати це фото так " я з давно втраченим старшим братом", але я думаю доречніше буде написати, що втрачена була я🤪 але вже повернулася!:) Спасибі велике, Олег Анатолійович, за неймовірний концерт🤗 була щаслива побачити і почути наживо! Це справжній подарунок до 8 березня 🌹",- написала Гросу.

Аліна Гросу та Олег Винник, скріншот: Instagram
Аліна Гросу та Олег Винник, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Даєш дует!?", "Всьо. Молода вовчиця потрапила в капкан", " Ой які ви гарненькі 😍 😍 😍 ну просто неможливо відірвати очей від вас", " А реально, як старший брат", "такі прикольні", "Дуже гарне фото", " як він добре сказав, Коли ви були трояндою🔥я б хотів мати таку троянду собі...",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу виявилася шикарною трояндою з "Маски", шанувальники відразу дізналися: "з перших секунд"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлучена Аліна Гросу показала малюка, мілота зашкалює: "синочок любить..."

Також «Знай.иа " писав, що Розлучена Аліна Гросу вразила відвертими зізнаннями: "я описалася на сцені"