В Одесі пенсіонерка підпалила двері Пенсійного фонду.

Про це передає "Думська".

Інцидент стався вчора, 8 березня, на Ришельевской вулиці. На диверсію літня жінка прийшла з "коктейлем молотова", потім облила двері і підпалила. На щастя, пожежу загасили.

Чи будуть пенсіонерку притягувати до кримінальної відповідальності, поки невідомо.

Рятувальники, facebook.com/mvs.gov.ua
Рятувальники, facebook.com/mvs.gov.ua

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, у Нью-Йорку невідомий чоловік в капюшоні спалив так звану "Церкву Сатани".

Чоловік підійшов до будинку близько п'ятої години ранку з двома каністрами і паливом, яке розлив на ганок і підпалив. "Будинок Хелловіна" згорів дотла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові серед ночі підірвали "Барабашово", Охорона примчала за секунди: змішалися труси і банани. У ніч на 3 березня, на ринку "Барабашово" стався черговий підпал. Близько 03: 30 стався підпал споруджуваного павільйону торгового майданчика "тканини і фурнітура". Напад невідомих відбила Охорона.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові язики полум'я охопили територію заводу, всередині можуть бути люди. У Харкові на території протезного заводу на вулиці Панасівській горіла будівля.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві рятувальники з зоозахисниками гасили пожежу в колишній в'язниці НКВС - "спеціально підпалили". 28 лютого, в Києві на Печерську загорілася будівля, яку називають колишньою в'язницею НКВС.