Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Як стало відомо, співачка ховалася під величезною маскою Троянди в шоу "Маска", підкорюючи зіркових детективів і численних шанувальників чуттєвими виступами.

Так, Аліні вдалося дійти до сьомого випуску шоу "Маска", де вона приміряла на собі облягаючий наряд, суцільно розшитий блискучими зеленими паєтками, чим справила незабутнє враження на глядачів своїм образом.

"Друзі, а коли ви здогадалися, що під маскою Троянди ховаюся я?:)
І які пісні хотіли ще в моєму виконанні почути?))",- запитала зіркова красуня у шанувальників.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"З перших секунд", "я з самого початку думала буде Аліна і не прогадала", "неповторна красуня, розумничка і талант", " я після 2 виступу вгадала❤️", "Відразу ж впізнала", "з другого випуску з тобою", "я здогадалася 😍 що це ви, ви приголомшлива ❤️❤️❤️❤️", "це було нереально !! Ось талантище"," відразу, за підказками і голосу"," Взагалі й уявлення не мала"," з першого виступу))", "я з першого ефіру ще здогадалася, відразу дізналася голос і плюс підказки 😍 🔥 А виконання всіх пісень шикарне, але мені особливо сильно сподобалася" любимка", - коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова допомогла Гросу оновити "бджілку" і нарвалася на гнів фанатів: "Просто заздрить"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу показала, як розважається без Романа Полянського: "коли хлопець служить"

Також «Знай.иа " писав, що Доросла "Бджілка" Аліна Гросу вдарилася в самокритику: "я сама по собі е-бо-бо"