У Харкові завод “Харківський завод шампанських вин” піде з молотка на аукціоні.

Рішення про реалізацію цілісного майнового комплексу заводу ухвалив Фонд державного майна 26 лютого.

Так, стало відомо, що за рішенням Госпсуду Харківської області у квітні 2011 року щодо “Харківського заводу шампанських вин”, підпорядкованого Міністерству агрополітики, порушили справу про банкрутство.

Шампанське, скріншот відео
Шампанське, скріншот відео
Ілюстративне фото

У 2019-му чистий збиток заводу був скорочений у понад 12 разів стосовно попереднього року – до 5,3 мільйона гривень, виручка стала меншою на 2,2% – до 17,7 мільйонів грн. Інформація про 2020 рік відсутня.

Для довідки:

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Харківський завод шампанських вин — був введений в експлуатацію в 1941 році з виробництва шампанського. Підприємство розташоване у місті Харкові (вул. Лозівська, 20). Продукція заводу це - шампанські та ігристі вина. Основною сировиною для виробництва шампанського є виноград.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь

Нещодавно Знай повідомляв, що у Харкові планують витратити 3,7 мільйона гривень на ремонт і технічне обслуговування урн для сміття. Займатися цим буде КП "Комплекс з вивезення побутових відходів".