У Харкові планують витратити 3,7 мільйона гривень на ремонт і технічне обслуговування урн для сміття. Займатися цим буде КП "Комплекс з вивезення побутових відходів".

Про це йдеться на сайті публічних закупівель ProZorro.

У документі йдеться, що в 2021 році планується провести 4350 ремонтів урн - металевих, оцинкованих, одинарних стаціонарних і металевих подвійних. У "пакет послуг" входитиме очищення від слідів корозії металу, оксидів, Підготовка до фарбування і фарбування, Заміна зношений частин, деталей і елементів урн, кришок, притискає елемента, стійки урни (демонтаж і монтаж), рихтування стійки урни.

Аукціон планують провести 9 березня. Термін надання послуг-до 31 грудня 2021 року.

Тим часом під Києвом очікується реконструкція найбільшого сміттєзвалища, на яке витратять більше 320 мільйонів гривень. Замовником робіт стало ПрАТ "Київспецтранс", а виконавцем - ТОВ "Будівельне управління механізації".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь...

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.