Стало відомо про те, що в Дніпрі спецнаймники переплутали будинки і увірвалися з погромом до сусідів. Вони просто переплутали будинку.

Таким чином повідомляється, що сталося це в місті Дніпро. Спецнаймники переплутали адресу, і помилково увірвалися не в потрібний будинок. Там вони повинні були влаштувати обшук.

Силовики, фото: скріншот з відео
Силовики, фото: скріншот з відео

Майно в будинку було розгромлено, а сам господар будинку побитий. Його близько години тримали голим на підлозі, під прицілом автомата.

Три години знадобилося силовикам на те, щоб зрозуміти, що це абсолютно не та адреса, і їм потрібен сусідній будинок.

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

За цей час всі перевернули верх дном, і господар після їх відходу заявив, що пропало 20 тисяч доларів, а також про сильні побої.

Про цю помилку стало відомо лише зараз, але сталося це ще минулого літа. Власник будинку відсудив у держави мільйон гривень компенсації.

Олександр Пришедько перебував того дня на щастя. Дружина і діти були у родичів.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Зайшовши в душ він почув, що його будинок громлять, і голий вибіг дивитися, що ж відбувається, і силовики відразу його повалили.

На камерах відеоспостереження пізніше видно, що п'ятеро правоохоронців ходили по будинку і все перевертали.

Подивившись в документ, Олександр зрозумів, що вони помилилися, і їм потрібен сусід, який живе в сусідньому будинку, але правоохоронці ніяк не реагували. Вже пізніше виявилося, що поки Олександра тримали у ванній, в сусідньому будинку інші поліцейські вже теж проводили обшук.

З будинку пропало близько 20 тисяч гривень. Суд постановив виплатити Олександру Пришедьку мільйон гривень в якості моральної компенсації. Однак, адвокат має намір подавати апеляцію - в надії, що Апеляційний суд врахує і матеріальні збитки.

Нагадаємо, раніше У МВС показали, як не потрапити в пастку торговців людьми: "Все в зоні ризику"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українка три роки тримала чоловіка в сараї і годувала помиями: "Конотопська відьма"

Також "Знай.ua" писав, що Тернополяни вирвалися з рабства і розкрили жорстоку правду, волосся дибки: "ґвалтували і годували гірше тварин"