Оксана Гайсинська після смерті Геннадія Кернеса стала власницею 7 фірм, яким належить різна нерухомість у Харкові.

Про це йдеться в розслідуванні "Слідства.Інфо".

Стало відомо, що дані компанії були переписані на Гайсинську в січні-лютому 2021 року. До цього фірмами володіли люди з "оточення Кернеса".

Вдова Кернеса стала власницею таких харківських компаній: «Флорс», «Стейдж Т», «Дельта Аури», «Версіо», «Вайзе», «Соло Інжінірінг» та «Веберз». На дані фірми оформлено різне бізнесове майно в центрі Харкова: будинки, офісні приміщення і кафе.

джерело: Слідство.Інфо
джерело: Слідство.Інфо

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Наприклад, компанії "Флорс" належать офісні приміщення на 350 квадратів в історичній будівлі Харкова на площі Павлівській.

Компанія "Стейдж Т" офіційно є власником будівлі в центрі Харкова площею понад 1100 квадратних метрів в якому розміщується приватна юридична компанія.

Фірма "Дельта аури" володіє невеликою кав'ярнею Cafe Tory на території саду імені Тараса Шевченка.

А компанії "Версіо" належить будинок на майже 700 квадратів позаду Харківської облради. Обидві будівлі відмежовані навіть загальним парканом.

Фірма "Вайзе" має у власності офісних приміщень площею 660 кв.м на вулиці Квітки-Основ'яненка, 7. Ця будівля позаду Харківської міської ради.

А фірма "Соло Інжиніринг" володіє комерційними площами на 150 квадратів в житловому будинку в центрі Харкова.

Таким чином, Оксана Гайсинська і її син Родіон в останні роки обзавелися численною бізнес-нерухомістю в Харкові на суму близько 1,3 мільярда гривень. Вся комерційна нерухомість складається з 66 тисяч квадратних метрів і 26 гектарів землі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пасинок Геннадія Кернеса вступив спадок. Тепер Родіон Гайсинський став співзасновником " паркінг+". "Паркінг+" - головний Харківський підрядник, який займається ремонтом доріг у Харкові. Відомі вони тим, що під час каденції Геннадія Кернеса привласнили собі мільярди грошей з бюджету.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА прибрала до рук скандальну Харківську фірму. У січні 2021 року цивільна дружина колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса Оксана Гайсинська увійшла до складу засновників ТОВ "Флорс", яке володіє приміщеннями в "будинку нерухомості" (БТІ) на площу Павлівської, 4.

Також «Знай.иа " писав, що Вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА пустить з молотка майно покійного мера. Оксана Гайсинська має намір продати готель "Національ", який знаходиться на проспекті Науки.