Український музикант, актор, автор пісень, а також учасник колективу "5'Nizza" Сергій Бабкін часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими фото і відео в своїх соцмережах.

Відомо, що нещодавно Сергій Бабкін разом зі своєю дружиною Сніжаною їздили до Відня, щоб виконавцю провели операцію на очі.

А зараз знаменитість відновлюється і активно повертається в колишній ритм життя, де радує свою публіку новими публікаціями і фото. Цього разу Бабкін виспустив другий авторський вірш під назвою "Макула", про що повідомив шанувальникам.

Відомо, що на початку січня Бабкін запустив щирий, глибокий проект під інтригуючою назвою "Квінтесенція" - колекція авторських віршів, в яких артист розмірковує про глибоке, вічне і духовне, і пообіцяв випускати по одному твору щомісяця. Віршем лютого став "Макула".

"Моя хвороба очей, яка в один момент здалася мені «кінцем світу», дістала з мене багато усвідомлень, інсайтів, страхів...
і народила цей твір під назвою " МАКУЛА»

Що таке Макула?
Коротко кажучи - це те, завдяки чому ми бачимо!
Макула - це столиця сітківки ока.
Це столиця цілого візуального світу!

Дякую моїй чарівній команді - @s. scherbak та @nazarka_babayka за візуальне втілення всіх моїх творчо-розумових процесів",- написав артист.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Бабкіну присвоїли "Народного артиста" і послали вирощувати гриби: "спасибі, звичайно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сліпнучий Сергій Бабкін показав, як виховує маленького сина: "промінчик любові"

Також «Знай.иа " писав, що Сергій Бабкін з сином показав гідний приклад чоловікам: замість походу на пиво