Мерія Харкова купила подарункові чайні набори за 48 150 гривень.

Про це стало відомо з тендеру, опублікованого на сайті публічних закупівель ProZorro, передає KharkivToday.

23 лютого було укладено договір з фірмою підприємця Катериною Гайдай про постачання 80 подарункових наборів чаю до міськради.

Вартість одного набору чаю складає 601 гривню і 87 копійок. Що входить в набір, не вказано.

Чай, фото pxhere.com
Чай, фото pxhere.com

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Набори чаю мають привезти за адресою вулиця Сумська, 64. Термін поставки - до 10 грудня 2021 року.

Відомо, за цією адресою знаходяться департаменти освіти, соціальної політики, охорони здоров'я, культури, департамент у справах сім'ї, молоді та спорту, по роботі з громадськими об'єднаннями Харківської міської ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розлючені харків'яни прийшли до Терехова через космічні тарифи: "маріонетка криміналу". Харків'яни з плакатами прийшли до Терехова вимагати знизити тарифи, адже у людей не вистачає фінансів, щоб банально жити.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Терехов і Добкін влаштували "батл" через жінок: "М*рдой торгує". Напередодні 8 березня Ігор Терехов і Михайло Добкін вирішили привітати жінок з наступаючим святом, чим влаштували між собою своєрідний "баттл".

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни просять Терехова взятися за метро: темно, брудно і страшно. Харків'яни скаржаться на стан станції метро "ХТЗ" і просять її реконструювати і облагородити.