Стало відомо про те, що у харків'янки, яка прикувала себе ланцюгом, почалися проблеми зі здоров'ям. Експеримент під загрозою зриву.

Таким чином повідомляється, що вся Україна обговорювала на День закоханих парочку, яка прикувала себе ланцюгом на три місяці один до одного. Все для того, щоб потрапити в Книгу рекордів.

Проблеми з рукою, фото: скріншот
Проблеми з рукою, фото: скріншот

Тепер, вони почали скаржитися на проблеми зі здоров'ям, пройшло менше двох тижнів.

У дівчини з'явилися рани на зап'ясті, але, знімати ланцюг вони не збираються. Про це Олександр і Вікторія розповіли на своїй спільній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ранок пари почався не з кращих новин. На зап'ясті дівчини утворилися великі виразки. Вікторія розповіла, що вони почали дуже сильно хворіти, а мазь ніяк не допомагає.

У лікарні парі заявили, що турбуватися не потрібно.

Увечері на сторінці Олександра і Вікторії з'явився пост, в якому вони розповіли про проблеми з рукою дівчини, подякували за поради і звернулися за допомогою до передплатників, тому що нічого не знають в столиці.

Вони попросили порадити хорошого, але недорого лікаря в Києві, так як вони нікого і нічого тут не знають.

Нагадаємо, у Києві пара закоханих прикувала себе ланцюгом на 3 місяці

Зробили це Олександр і Вікторія поруч зі скульптурою єднання в Києві, і можуть опинитися в Книзі рекордів України.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Тернопільщині закохані вдруге побралися

Також Знай.uа писав, закохана пара побралася в геріатричному пансіонаті