Стало відомо про те, що у харків'ян, які скували себе ланцюгом на кілька місяців, почали опухати руки. Рекорд тепер сповнений зриву.

Таким чином повідомляється, що у харків'ян Олександра і Вікторії, які в День святого Валентина вирішили скувати себе ланцюгом, почалися перші труднощі. Рекорд може не відбутися, так як у них опухли руки.

Про це в понеділок, 15 лютого пара розповіла у своїх stories.

Олександр скаржиться, що між ланцюгом і рукою палець не пролазив, хоча за годину до цього все було нормально. Руки почали сильно опухати, а ланцюг скукожілась. Починаємо тиснути і видно сліди.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Через добу, вже у вівторок 16 лютого, чоловік заявив в stories, що набряк пройшов.

"Не переживайте, все в порядку, набряк зійшов, нічого не турбує. Про всяк випадок Віка намотала собі пластир", — повідомив Олександр.

Хлопці все ж продовжать свій відчайдушний експеримент, який закінчиться тільки в травні.

Нагадаємо, у Києві пара закоханих прикувала себе ланцюгом на 3 місяці. На честь Дня Святого Валентина пара з Харкова приїхала в українську столицю для того, щоб скувати себе на три місяці ланцюгом.

Також, "Знай.uа" писав, хлопець зробив коханій пропозицію в засніжених Карпатах, романтика зашкалює - " вона сказала так!"

Також "Знай.ua" писав, що на Тернопільщині родина усиновила 6 дітей.

Вони виховують одну рідну дитину і 5 прийомних. Оксана Аліксієва розповіла, що одного разу зрозуміла, що хоче, щоб всі діти мали місце, де їм буде добре і комфортно.