Стало відомо про те, що в Харкові під час засідання міської ради депутат відмовився виступати українською мовою. Черговий мовний скандал.

Таким чином повідомляється, що в харківській мерії депутат від політичної сили «опозиційна платформа - за життя» почав виступати біля трибуни російською мовою. Це відразу ж викликало обурення в залі.

Це було знято на відео очевидцями. Депутат почав сперечатися з тими, хто обурювався, і заявив, що в Україні був збройний державний переворот.

На це його колеги йому відповіли просто і лаконічно: «Чемодан - вокзал - Росія».

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Після такої промови Андрія Лесика в залі почалася бійка. Всі штовхалися і знімали все на телефон. Кілька роликів вже потрапили в мережу.

Нагадаємо, раніше 15-річна "фанатка" Путіна з Києва виправдалася за нелюбов до солов'їної: "Я не виняток"

Через це особисті дані дівчини та її родичів з'явилися на "Миротворці", називаючи Леоненка жертвою психологічного насильства та російсько-терористичної пропаганди.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Фанатка Путіна пригостила українців" російською " кавою і кулею вилетіла з роботи

Це була кав'ярня "Coffein", і господиня вже заявила, що бариста була звільнена. При цьому, сама вона не на стороні клієнта.

Також "Знай.uа" писав, що Скандальну Більченка можуть звільнити з Драгоманова: звернення викладачів до "Російської" проффесорші. Подробиці гучного скандалу спалахнули в мережу.