Під час сесії Харківської міськради депутата Андрія Лесика винесли з-за трибуни.

Лесик почав свій виступ російською мовою, що сильно не сподобалося депутатам в залі і вони почали кричати, щоб той говорив "українською", але нардеп продовжив і почав розповідати про "озброєний держпереворот на Майдані".

Після цього на нього накинулися його колеги-депутати і влаштували йому справжній рознос.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Спочатку депутати кричали "ганьба", а після почали силою виганяти Андрія Лесика з-за трибуни.

Секретар міськради Ігор Терехов позбавив слова Лесика, щоб конфлікт не тривав.

"Гепи на них немає, всі як шовкові сиділи", "так і є, озброєне, бандитське захоплення влади", " 100 відсотів Лесік правий!!!! Смороду як бики на червону ганчірку реагують коли не по їхньому", " шакали накинулися.
Що людина не так сказала?", "Що не подобається деяким "патріотам" коли речі називають своїми іменами?! І при чому тут Росія? ЗА 7 років патріоти у вишиванках країну довели і розграбували до ручки ! До 2014 року теж грабували але не з такою люттю і цинізмом. Все пізнається в порівнянні", "розкажіть про тих матерів яких діти загинули на війні на Майдані через ваших олігархічних бізнес розборок",-писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У колишнього губернатора Харківщини Кучера відібрали мандат

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові копи влаштували "облаву" на "голих" пасажирів метро: "Кому штраф?"

Також «Знай.иа " писав, що Покійного Кернеса повісять на міськраді в Харкові