Час від часу в громадському транспорті можна зустріти досить незвичайних пасажирів. Цього разу серце користувачів соцмереж підкорив смугастий улюбленець, що їхав у справах на шиї у господині.

Так, в одній з маршруток харьківчани помітили єнота, який їхав разом з "мамою".

"Кого тільки не зустрінеш", - пишуть в соціальних мережах автори фото.

Нещодавно з'ясувалося, що в зоопарку Харкова бідні тварини знаходяться в жахливих умовах. У всіх тісні вольєри, що не дає можливість нормально рухатися, як це відбувається в дикій природі. Також у пухнастиків немає регулярного доступу до води і укриття.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Тварин утримують в тісних умовах, площа вольєра для левеняти-близько 4,5 кв. м, для єнота-0,7 (!!!) кв. м, тварина не має простору для руху і невпинно метається. При цьому Правилами утримання диких тварин, затверджених наказом Мінприроди N429 від 30.09.2020 р.визначено мінімальну площу вольєрів. Так, для єнотовидних вона становить 6 кв.м при висоті 2,5 м, для великих котячих - 200 кв. м при висоті 4 м. тварини повинні мати достатньо простору для реалізації їх природного поведінки, регулярний доступ до води і укриття. Всього цього в даному "контактному зоопарку" немає",- повідомили активісти.

Нагадаємо, раніше у Хмельницькому неадекват накинувся на малюка просто посеред вулиці: лупив ногами

Як повідомляє портал Знай.ua, під Одесою шкуродер понівечив хаскі граблями, селяни влаштували самосуд

Також Знай.ua писав, що харківський супермаркет потрапив у скандал з змученим левеням: тягали заради розваги