Колишній губернатор Харківської області Олексій Кучер виявився доларовим мільйонером: на його рахунку 77 одиниць криптовалюта - біткоіни.

Про це йдеться в його декларації, опублікованій на сайтк НАЗК.

У документі йдеться, що у власності Кучера і його сім'ї є 284 валютних тисячі і 304 тисячі українських гривень. Куди більше коштують біткоіни, які Кучер вказав у декларації ще під час своєї боротьби за крісло голови Харківської ОДА.

Тоді він оцінив їх вартість в 300 тисяч доларів, але після того, як "цінник" на біткоіни перевищив 50 тисяч доларів, вартість кріптовалютного активу становить 110 мільйонів гривень. Для порівняння, за рік на посаді керівника області Кучер заробив 518 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк, Ощадбанк і Монобанк працюватимуть інакше: українців попередили про нові правила

Як повідомляв "Знай.ua", українець викинув карту "Приватбанку" після річного випробування, злості немає меж: "Будьте обережні..."

Знай.ua писав, злодій за допомогою "Монобанку" оформив кредит на українку: більше 100 тис і доведеться віддавати.