Ігор Терехов, який тимчасово виконує обов`язки очільника Харкова, доручив комунальникам виправити жахливу ситуацію, що склалася з платіжками.

Виявилося, що в січні мешканці Харкова були вимушені заплатити помітно більше, ніж за грудень, і тут проблема у порушенні календарного місяця. Про це Терехов дізнався під час зустрічі із містянами.

Генеральний директор КП "Харківські теплові мережі" Василь Скопенко заявив, що отримав доручення Терехова.

"Виявилося, що, коли ХТМ робили контрольні знімання на приладах обліку в грудні і січні, був порушений календарний місяць. Вийшло, що за грудень було зазначено менше днів у квитанції, а за січень – більше", – пояснив Скопенко.

Після виявлення помилки у ХТМ взялися виправляти суми у квитанціях і розсилати їх харків'янам на цьому тижні. А для тих, хто заплатив завищену суму, різницю зарахують в наступному місяці.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Харківський зоопарк планує витратити 382 573 гривні на морепродукти для тварин

Як повідомляє портал Знай.ua У Харківському зоопарку відсвяткували день народження слона: "найсмачніший подарунок імениннику"

Також Знай.ua писав, що Комунальний заклад "Харківський зоологічний парк" збирається витратити 54 166 825 гривень на будівництво нового кафе на 200 посадочних місць.