Відома українська співачка, яка тепер живе і працює в Росії, Аліна Гросу привітала підписників з найромантичнішим святом: Днем святого Валентина.

На своїй сторінці в Instagram Гросу, яка в 2019 році розлучилася з Олександром Комковим, опублікувала відео з загадковим красенем і зізналася у важливому.

"З днем закоханих, дорогі мої! Нехай це свято буде у вас кожен день 💘 нехай освідчення в коханні звучать якомога частіше, нехай кохана людина огортає вас ніжністю, увагою і турботою кожну мить, не бійтеся говорити «Люблю», не бійтеся відчувати, не бійтеся дарувати своє серце і віддавати себе з головою і повністю 👩❤️👨 і будьте щасливі🙌 🏽 а ми скоро в подарунок випустимо караоке версію цієї пісні 😘 що б ви могли співати її своїй половинці :)",- написала Гросу.

Днями Аліна Гросу, українська співачка і акторка, презентувала нову пісню про кохання. Її вона записала разом із Романом Полянським - російським режисером і актором.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Пісня має назву “Полотенце”, вона розповідає про божевільне відчуття, знайоме усім закоханим. У кліпі можна побачити різні моменти з життя Аліни і Романа: молоді люди сміються, спілкуються, дуркують і обіймаються, хоча про статус стосунків між ними ніхто з акторів коментарів не давав.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу притулилася грудьми до широкоплечого красеня - українці вже не шкодують зап'ястя

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва або Гросу: Бабка з "Маски" змусила українців сумніватися

Знай.ua писав, Аліна Гросу оплакує страшне горе: померла найрідніша