Стало відомо про те, що проректор одного з університетів у Харкові образив прихильників декомунізації.

Таким чином повідомляється, що співробітник Харківського університету харчування і торгівлі Бахтояров Віталія назвав всіх декомунізаторів «бандерлогами».

Коментарі під постом, фото: скіншот
Коментарі під постом, фото: скіншот

Такий коментар чоловіка з'явився під пост, в якому йдеться про необхідність перейменувати школу №127, яка на даний момент носить ім'я маршала Жукова.

"Самі чого досягли? Чим займаєтеся в житті?» - написав розлючений чоловік.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Природно, що коментар не залишився непоміченим, і в коментарях почалася активність, але пізніше співробітник університету видалив коментар.

Віталій Бахтояров сидить на посаді проректора з адміністративно-господарської діяльності. Наприкінці минулого року його затримали за підозрою в отриманні хабара. Спочатку він сидів під цілодобовим домашнім арештом, але потім його відпустили під особисте зобов'язання. На час поки велося слідство його відсторонили від роботи.

Нагадаємо, газові протести переросли в бунти-Кабмін почув гнів українців: "Так не дешевше..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "крижаний апокаліпсис" у Києві викликав масові протести: "в автобусі -5 і легкий вітерець!"

Також, "Знай.ua" писав, львів'яни в лютий мороз оточили ОДА, пахне газом і люттю: "звідки такі тарифи?"