Стало відомо про те, що торт з одного харківського супермаркету зіпсував свято. Десерт виявився з неприємним сюрпризом всередині.

Таким чином повідомляється, що в Telegram-каналі «Народний Ревізор» з'явилася фотографія з тортом, який був придбаний в одному з супермаркетів у Харкові на Київській.

Торт у Харківському супермаркеті, фото: Народний Ревізор
Торт у Харківському супермаркеті, фото: Народний Ревізор

Покупці хотіли в День Святого Валентина поласувати тортом з шоколадним кремом, але, вийшло так, що десерт був зі склом. Люди ледь не з'їли це, що могло призвести до непоправних наслідків.

Супермаркет / скріншот з відео
Супермаркет / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Чи будуть покупці вживати якісь заходи проти супермаркету або виробника десерту-невідомо. Ніякої інформації поки що не надходило.

Невідомо що було б, якби покупці все ж з'їли торт і не помітили б скла, але нічим хорошим це явно б не закінчилося.

Нагадаємо, раніше В Україні викрили підробки масла і сиру: які товари краще не купувати. Антимонопольний комітет України оштрафував виробників після масштабного дослідження молочної продукції.

Як повідомляв "Знай.ua", то ж, тільки шматочками: Народний Ревізор викрив махінації із зіпсованою рибою в Сільпо. Працівники магазину люб'язно подякували чоловікові за проявлену пильність і пообіцяли списати неякісний продукт.

Також "Знай.ua" писав, що Гарний зовні, але гнилий всередині-покупці попереджають про новий трюк супермаркетів

Візуально був абсолютно нормальний, без цвілі і сторонніх запахів. У таких ситуаціях-сміливо беріть чек і повертайте товар в магазин