Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів з'ясовують обставини потрійної аварії, яка сталася в Харківській області. Загинуло двоє людей.

Таким чином повідомляється, що сталося це в суботу, 13 лютого. Приблизно о 5: 30 в Харківській області між селами Коробочкине і Гракові сталася ДТП за участю вантажівки Renault і Газеллю, яка їхала по зустрічному напрямку.

За попередніми даними водій транспортного засобу "Газель" не зміг впорається з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. В результаті сталося зіткнення. Після цього водій DAF допустив наїзд в задню частину причепа вантажівки Renault.

Від отриманих травм 47-річний водій Газелі помер на місці. Водій вантажівки був доставлений в найближчу лікарню, де через деякий час помер у віці 39 років.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На щастя, третій водій не постраждав, відбувся легким переляком.

ГУНП в Харківській області відкрило досудове розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк від трьох до восьми років з позбавленням права на керування транспортними засобами до трьох років.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Також "Знай.ua" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси