Зниклу школярку з Первомайського знайшли на харківському вокзалі, де та просила милостиню і збиралася поїхати в Слов'янськ.

Про це повідомив у пресслужбі поліції в Харківській області.

Дівчинку, яка пішла на заняття і не повернулася додому виявили вранці, 12 лютого в районі харківського вокзалу поліцейські.

Про зникнення дівчинки в Первомайське правоохоронцям повідомили її родичі. Марія Ушакова 11 лютого пішла з дому на заняття до місцевого ліцею, проте з занять додому не повернулася. На зв'язок з рідними дівчинка не виходила.

Для пошуку підлітка задіяли всі наряди поліції. Школярку виявили на Південному вокзалі в Харкові.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Школярка розповіла, що вирішила піти з дому через постійні конфлікти в сім'ї, сіла на електричку і поїхала до Харкова. Щоб дістати гроші на нічліг, просила милостиню біля храму на Центральному ринку. Пізніше збиралася купити квиток на поїзд, щоб поїхати в Слов'янськ Донецької області. Родичів і знайомих в даному місті у сім'ї немає.

Поліцейські провели профілактичну бесіду і вирішують питання про притягнення батьків дівчини до адміністративної відповідальності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові зникла молода красуня з Вінницької області, рідні четвертий день ллють сльози: "де ти, Владислава?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом знайшли зниклого хмельничанина, бабуся хапається за серце: "заради дівчини"

Також «Знай.иа " писав, що Зникла харків'янка знайшлася в десятках кілометрів від будинку: "запізнилася на електричку"