У Харкові зник 15-річний Антон Логінов. Волонтери разом з добровольцями влаштували пошуки по місцевості, щоб знайти зниклого.

Пошуки Антона почалися в Лісопарку з боку вулиці Дерев'янка, а після просунулися вглиб, ближче до Бєлгородського шосе. Про це розповіли волонтери, передає Newsroom.

Відомо, що підліток зник увечері 8 лютого. Хлопчик пішов з дому на вулиці 23 серпня на Павловому Полі і досі не повернувся. Його телефон відключений.

Пошукові групи зайшли в ліс близько 8-ї вечора. У пошуковій операції взяли участь близько 200 осіб, деякі люди приїжджали на місце, щоб допомогти іншим гарячим чаєм або паливом.

На жаль, за ніч знайти зниклого Антона не вдалося. Сьогодні волонтери планують розклеїти на території району орієнтування - і знову приступити до пошуків.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Координатори пошуку зовсім недавно Поїхали з місця. Зараз інформація аналізується, готується звіт. Всі місця, які були озвучені тут і в соцмережах, перевірені",- написала адміністратор пошукової групи Наталія.

Прикмети Антона: зріст 165 см, середньої статури, волосся коротке світло-каштанове.

Він був одягнений у темно-синю куртку, сині джинси, високі кросівки синього кольору, темно-сіру шапку і чорний шарф.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ваша дитина зникла": мамі подзвонили зі школи і ледь не довели до інфаркту

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зникла харків'янка знайшлася в десятках кілометрів від будинку: "запізнилася на електричку"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони