У Харківській області знайшли зниклого хлопця з Хмельниччини. Про це розповіли на сторінці "Поліція Балаклійщини" у соцмережі Facebook.

4 січня в поліцію міста Балаклія звернулася 62-річна пенсіонерка з Хмельницької області. Жінка розповіла, що її онук не з'явився на заняття в Хмельницькому і може знаходиться на Балаклійщині, де живе його знайома дівчина.

Поліцейські відразу ж приступили до пошуків зниклого хлопця. Вони встановили особу знайомої дівчини хлопця і перевірили всі адреси, де вони могли знаходиться. Після години пошукових робіт правоохоронцям вдалося розшукати 18-річного хлопця. Проти нього не було скоєно жодних протизаконних дій.

Поліцейські знайшли зниклого хлопця, фото: Facebook Поліція Балаклійщини
Поліцейські знайшли зниклого хлопця, фото: Facebook Поліція Балаклійщини
поліцейські знайшли зниклого хлопця, фото: Facebook Поліція Балаклійщини

Правоохоронці з'ясували, що у хлопця виникло нерозуміння з бабусею. В результаті він сказав пенсіонерці, що їде на навчання в інститут, а сам поїхав до дівчини.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Про відсутність хлопця стало відомо, коли працівники навчального закладу повідомили його бабусі про його відсутність на заняттях.

З хлопцем провели роз'яснювальну бесіду і зараз він прямує додому в Хмельницьку область.

Публікація поліції Балаклійщини: Facebook
Публікація поліції Балаклійщини: Facebook
Публікація поліції Балаклійщини: Facebook

Нагадаємо, що під Тернополем пропав бородань у сірій шапці-рідні благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві зник син ветерана АТО: "Валєра, ми тебе любимо і чекаємо!"

Також, "Знай.uа" писав, на Львівщині зник молодий хлопець, родичі готові гори згорнути: "Повернись у родину!"