Під Харковом в Чугуївському районі в селі Залізничне мати залишила без нагляду двох маленьких дітей в холодному будинку і без їжі. Малюки 4 і 2 років перебували одні майже добу.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

30 січня місцева мешканка побачила на вулиці маленьку дитину, яка гуляла по вулиці тільки в майці і колготках. Жінка впізнала 4-річного хлопчика з родини, яка перебуває під соціальним контролем, та зателефонувала до поліції.

Співробітники поліції встановили, що хлопчик був вдома разом з 2-річною сестрою, і через незачинені двері вийшов на вулицю напівроздягненим, хоча і був мороз. Місцеві жителі розповіли поліцейським, що останній раз бачили матір дітей 29 січня. Жінка була п'яна і збиралася їхати до Харкова. А батько малюків перебував на заробітках.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Правоохоронці купили дітям продукти, предмети гігієни та викликали на місце інспектора соціального захисту Чкаловської селищної ради. Брата і сестру доставили для медогляду в лікарню. Того ж дня дітей у задовільному стані здоров'я забрав з медзакладу батько.

В даний час за фактом події проводиться перевірка. Стосовно матері дітей буде складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) кодексу України Про адміністративні правопорушення.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: "Я не буду його забирати"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом дворічну дитину врятували від "синіх" горе-батьків-спала на ганчірках і їла з підлоги

Також «Знай.иа " писав, що "Малятко жива?": копи відняли у матері-наркоманки голодуючої дитини, сусіди в жаху