Харків'яни стали свідками того, як комунальні служби "активно" роблять свою роботу.

Фотофактом поділилися очевидці в телеграм-каналі "Х. Х".

На фото можна помітити, як п'ять працівників водоканалу стовпилися біля люка, поки двоє інших трудяться в поті чола. Хтось уважно спостерігає за роботою інших, а хтось і зовсім стоїть поруч захоплений бесідою.

"Звичайна конфігурація дорожнього ремонту по-харківськи: двоє копають, п'ятеро дивляться",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"І кожному заплати по десятці...", "Добре хоч копають, а не всі курять", " їм уп'ятьох в яму 1,5х1, 5 лізти?", "так копають по черзі швидше за все", " аж двоє? це рідкість. зазвичай - один", " може там і повинно бути всього 2 робочих. Решта - це порадники набігли", " та це водоканал.. там норм. Просто специ різних напрямків"," Продуктивно"," та у всій країні так, одні перевіряючі і контролюючі"," фішка в тому що один прораб - він організовує роботу, ще двоє водіїв, вони приїхали на спецтехніці і доставили бригаду на об'єкт, двоє копачі, один на розчині, по-моєму всі працюють"," вони просто все не помістяться в одній ямі", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківські комунальники оригінально покарали героя парковки: "треба було зверху ставити"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мокру "доблесть" харківських комунальників показали одним відео: "Душ у під'їзді, гаряченька пішла"

Також «Знай.иа " писав, що Харківські комунальники укладають асфальт в ожеледь і морози: "дедлайни горять"