В одному з харківських під'їздів на технічному поверсі оселилися бездомні, чим доставляють дискомфорт мешканцям будинку.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Х.Х".

Повідомляється, що "барліг" бездомні влаштували за адресою Фесенківський в'їзд, 8. За словами жителів, вже два роки пишуться заявки в усі інстанції, але толку це не дає. Хоча в мерії вже повідомили, що вирішать питання локально і поставлять двері на техповерх.

При цьому харків'яни скаржаться, що бездомні розвели срач, курять і приймають наркотики.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"На Фесенківському в'їзді 8, на техповерсі оселилися бомжі. Два роки пишемо заявки, відправляємо фото, приходить дільничний, але проблема не вирішується. Не так давно відреагували з районної дільниці, прийшли, подивилися, пообіцяли вирішити питання. У підсумку сьогодні в мерії сказали, що вирішать питання локально, поставлять двері в одному під'їзді на техповерх. Бомжі занесли купу мотлоху, курять і приймають наркотики. Це загрожує пожежею",- йдеться в повідомленні.

"А спустити їх зі сходів?", "Ви, як власники будинку (в тому числі і вам належить тих поверх) маєте повне право силою вигнати їх звідти, навіть без поліції", "людям жити ж десь треба", "бомжі приймають наркотики...Нормальні такі бомжі", "Завели чат під'їзду / будинку вирішили цю проблему спільно і все, грати поставили туди з замком і все", " звідки у бомжів бабки на наркотики?) ", "Задовбало те, що кожен місяць платимо квартплату, гроші невідомо куди йдуть! А коли звертаєшся в ЖЕК за допомогою, повний мороз. На рахунок бомжів. Мешканці будинку бояться, що вони просто спалять дах. У цьому будинку 7 під'їздів, постраждають всі!", "Дивні або що... народ якщо ви допомоги від влади не дочекалися, самі вигнали і поставили двері, самі звичайні двері на olx продаються скинулися купили і поставили в чому проблема....",- коментували харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі бездомний окупував чужу квартиру, нахабство зашкалює: "Вимітайтеся!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові бездомний влаштував "хостел" під вікнами у городян-сморід , пляшки і "бомби" в клумбах

Також «Знай.иа " писав, що Львів'ян злякав бездомний у лахмітті, зима на носі: "притягнув диван і купу сміття"