Сьогодні, 3 лютого, у Харкові біля 10-ї школи помер чоловік. За попередньою інформацією у нього стався інсульт.

Про це повідомили очевидці в місцевих телеграм-каналах.

За словами свідків події, чоловік втратив свідомість і впав на тротуар. Імовірно у нього стався інсульт.

На місце викликали швидку.

Небайдужі харків'яни спробували відкачати чоловіка до прибуття медиків, але безуспішно. Прибула на місце бригада також не змогла нічим допомогти, і чоловік помер.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У комменаріях харків'яни припустили, що чоловік загинув від інфаркту, адже від інсульту так швидко не вмирають.

Офіційна інформація уточнюється.

"Інфаркт", "Ну так зараз всі проти ковіда працюють, ще років 5 і зуби полагодити нікому буде", "а був би СРСР, він би просто з'їв ковбаси по 2.20 з кращим пломбіром і був би здоровий", "Ну напевно занадто довго перевіряли це екстрений випадок чи ні", " від інсульту так не вмирають. Тільки серце", " вчора на Отакарці біля руху намагалися відкачати. Хез, чим там все закінчилося", " швидка їхала 30 хвилин! Могли врятувати чоловіка!", "З цього року як виявилося швидкі приїжджають у вкрай рідкісних випадках ( інфаркт, інсульт, велика крововтрата) якщо інше - відправляють до сімейного лікаря а якщо той не на зв'язку до консультанта . Так що смертельних випадків незабаром буде більше... зіткнулася в ці вихідні і ох..ла від нових порядків. Мед.реформа рулить...",- писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Посеред Харкова виявили бездиханне тіло, копи " грають у мовчанку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом у згорілій фурі знайшли труп, копи губляться в здогадах- " невідомий"

Також «Знай.иа " писав, що Закарпатець впав замертво посеред вулиці-очевидці п'ю корвалол