Коротко про те, як живуть пенсіонери в Харківській області і по всій країні.

Реалії нашої країни - це коли пенсіонери повинні вибирати між їжею і ліками, а потім сподіватися, що доля допоможе їм вижити до кінця місяця.

Харків'янам показали, як живе бабуся з селища Бабаї на мінімальну пенсію в 1769 гривень.

"На жаль, це не тільки в Харківській області, це по всій країні так", "шкода, що таких людей дуже багато.....", "Потрібно посадити на таку зарплату наших мерів і президентів, що вони спробували так жити", " те що в Європі безробітні отримують в місяць в Україні пенсіонер отримує за рік !!! а там думайте самі", " Зеля прийом, подивися відео. Цікаво у Зеленського батьків яка пенсія. І як би він і його шістки прожили на такі гроші"," Та щоб у всіх властей України така пенсія була", - писали в коментарях харків'яни.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стало відомо, скільки пенсіонерів виживають на мізерні виплати: ваша бабуся серед них. 25 січня, стало відомо про те, скільки пенсіонерів проживають в Україні станом на 1 січня 2021 року, а також який зараз середній розмір виплат.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пенсія 1710, а Комуналка - 1995: як українським пенсіонерам вижити в 2021 році. У мережі вирішили з'ясувати, чи можуть пенсіонери вижити на пенсію в місяць. На все чи вистачає коштів.

Також «Знай.иа " писав, що Пора готуватися до змін у пенсійній системі. Пенсійна система України в новому році може змінитися – і не в кращу для пенсіонерів сторону.