У Харківській області, в місті Куп'янську шукають родичів чоловіка, який називає себе Микола Притика, але не пам'ятає, де живе.

Про це повідомили волонтери в пошуково-рятувальному загоні "Мілена".

Відомо, що чоловік прийшов в супермаркет "АТБ" в Куп'янську. Називає себе Притикою Миколою Миколайовичем 1955 року народження, каже, що живе з дружиною, але не пам'ятає, де.

Якщо ви впізнали цього чоловіка, прохання, зателефонувати за номером 068-777-0-112.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо , 16-річна мешканка смт. Слатіно пропала ще 24 січня. За словами рідних, вона вийшла з дому близько 15:00 і планувала поїхати в смт. Козача Лопань. До 23:00 вона повинна була вже бути вдома, проте перестала виходити на зв'язок.

Волонтери пошукової групи "Мілена" змогли розшукати зниклу дівчину – її знайшли в 26 кілометрах від будинку в смт. Козача Лопань. Вона була у свого знайомого хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Польщі загадково зник львів'янин, рідні не втрачають надії:"5 місяців жодної звістки". У Польщі розшукують безвісти зниклого львів'янина, який працював там на будівництві.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Викраденого харків'янина врятували з лап нелюдів — зв'язали і били дві доби. Поліція Харкова знайшла чоловіка, який кілька днів тому був викрадений невідомими на парковці торгового центру.

Також «Знай.иа " писав, що У Києві зник кароокий хлопчина з Дніпра: мати п'є корвалол і обриває телефони. У Києві розшукують неповнолітнього, який міг приїхати до столиці з Дніпропетровської області.