Під Харковом бригада "швидкої допомоги" прийняла пологи прямо в службовому автомобілі.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Повідомляється, що екстрений виклик надійшов від мешканки Дворічанського району 31 січня, близько 03:30. У 23-річної породіллі почалися сутички. По дорозі в районну лікарню вони посилилися, і медики прийняли рішення приймати пологи в автомобілі "швидкої".

фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф
фото: Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

"Під час транспортування у вагітної, 23 років, почався II період пологів. Спеціалізований автомобіль ЕМП відразу зупинили, бригада почала надавати акушерську допомогу. Завдяки високопрофесійній роботі і скоорденованим діям бригади і ЕМД 2306, вагітна народила хлопчика, вагою 3200, з ростом 51 см, 7-8 балів за шкалою Апгар",- повідомили в центрі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Завдяки своєчасній і кваліфікованій допомозі народження дитини пройшло успішно. Після надання акушерської допомоги, медики доставили молоду маму з сином в спеціалізоване відділення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Також «Знай.иа " писав, що Закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією-народилася заново