Медики швидкої допомоги врятували 41-річного харків'янина, який пережив клінічну смерть.

Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Повідомляється, що виклик на службу "103" надійшов вчора, 7 грудня близько 12:28. Чоловік отруївся неуточненими лікарськими засобами та медикаментами.

Бригада медиків була на місці виклику через п'ять хвилин. Чоловік перебував майже без свідомості. Через кілька хвилин після огляду його серце зупинилося, була констатована клінічна смерть.

"Бригада відразу почала проведення реанімаційних заходів. Завдяки злагодженим діям медичних працівників центру, серцево-легеневу діяльність хворого вдалося відновити і госпіталізувати його до лікувального закладу", - розповіли в центрі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові медики "швидкої" повернули до життя немовля, яке пережило клінічну смерть.

Випадок стався 5 грудня. Близько 14:14 в службу "103" надійшло повідомлення про те що в одній з квартир на Салтівці задихається тримісячна дівчинка.

Лікарі прибули на виклик через дві хвилини, але під час огляду дитини сталася клінічна смерть. Медики почали реанімувати дитину, в результаті дівчинку вдалося повернути до життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві медики дивом врятували дворічного малюка: "Мама не дозволила в лікарню"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові медики запустили серце чоловіка посеред вулиці: "впав з велосипеда"

Також «Знай.иа " писав, що Закарпатські лікарі зробили неймовірне для жінки з епілепсією-народилася заново