У Харкові затопило гуртожиток державної академії дизайну і мистецтв.

Про це повідомили очевидці втелеграм-каналі "Х.Х".

Мешканці даного гуртожитку показали масштаби підтоплення. Вода стікає по стелі і навіть з лапми, далі вона потрапляє в тазики і відра, які підставили спеціально для дощової води.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Общага худпрому не витримала сьогоднішньої зливи",- йдеться у підписі до відео.

"Підключати. Широнінців 40 теж потекло", "нічого, просохне коли коротке замикання буде з подальшим пожежею", "Давайте ще згадав про вічно затоплений підвал , де знаходиться душ", "мийтеся поки вода є,дурні)))", "це все совок винен....куйню побудував", "за якихось 20 років(ги ги ги ) нічого не змінилося в Харкові", "додому їдьте", "Давайте разом, три-чотири, Ще не вмерла Україна...", "На початку подумав, що трек якийсь пишуть з падаючих крапель", " якщо замкне проводку-пожежа. Що треба зробити? Правильно. Включити світло, так буде видно де замикає", "Так це вони не світло включили. Вони на розігрів швидку просушку підключили. Різницю розуміти потрібно", "При Кернесі такого не було", "а а худпромі то вчаться дизайнери інтер'єру і архітектори", "потрібно направити перевірку, нехай розбираються куди йдуть гроші виділені на ремон", - писали в коментарях харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Хмельницькому супермаркеті потоп, працівникам - нормально: тільки погода змінюється

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві опалювальний сезон почався з дикого потопу, квартири українців перетворилися на підводні човни

Також «Знай.иа " писав, що Харківська кав'ярня пропонує безкоштовний " душ "в добавок до замовлення -" але тільки під час дощу"