Італійка Фульвія Пеллегріно пережила безліч пластичних операцій в гонитві за ідеальною зовнішністю. Результат - цілковита катастрофа.

Фульвія народилася в релігійній католицькій родині, все дитинство піддаючись суворим заборонам з боку батька. У підлітковому віці, вона раптом відчула, що сильно відрізняється від інших: Фульвія народилася чоловіком - Фульвіо. Він завжди мріяв бути жінкою, з наймолодших років.

Під страхів зганьбити сім'ю, Фульвіо робив все, щоб стати справжнім чоловіком: ходив на полювання, купував дорогі машини, навчився заробляти.

У свої 24 Фульвіо зустрів Марісу. Незабаром за наполяганням батьків пара одружилися. А Фульвіо продовжував прикидатися тим, ким він насправді не був. Чоловік став вести подвійне життя, що приховував від усіх членів сім'ї. У таємниці від дружини Фульфіо відвідував гей-клуби, переодягався в жіноче плаття і фарбувався, залишаючись на самоті.
Тільки через 16 років шлюбу Фульвіо не міг більше приховувати від дружини свою справжню сутність. Чоловік вирішив відверто про все розповісти Марісі.
Фульвіо заявив дружині, що збирається зробити операцію і змінити стать. Маріса, звичайно, була в шоці. Вона і уявити собі не могла нічого подібного. Пробачити Фуліо їй вдалося лише за допомогою психологів.

Щоб наблизитися до своєї мрії Фульвіо продав всі свої рушниці, машини і навіть будинок. Всі родичі відреклися від нього, включаючи братів і батьків. Не зреклася лише Маріса, яка одного разу біля вівтаря дала клятву підтримувати чоловіка у всіх починаннях.
Батько Фульвіо неодноразово намагався відправити сина в психлікарню.
Фуліо зробив 4 операції зі збільшення грудей, 2 ліпосакції, операцію на ніс і 150 підтяжок. Фульвіо було не впізнати. У 56 років він нарешті став тим, ким мріяв стати з дитинства. Однак результату чоловік очікував дещо іншого ... Фульвіє хотілося виглядати як Аллана Старр, яка одного разу теж зробила операцію, щоб стати жінкою.

При цьому, італійка зупинятися не збирається: "Я повинна зробити більше операцій, я готова. Я перестану тільки тоді, коли буду ідеальною".

Фульвія опинилася у величезних боргах через свою одержимість. Тільки на операцію вона витратила понад 75 тисяч доларів. Гуляючи вулицями рідного міста, "жінка" чує, як оточуючі шепочуться за її спиною, ображають і принижують. Фульфія навіть не пустили на похорон батька.

При всіх труднощах, Маріса залишається вірна своєму чоловікові, незважаючи ні на що.
"Сьогодні ми з Марісою як сестри. Вона, звичайно, не гей і більше не спить зі мною. Мої чоловічі органи все ще на місці, але через жіночі гормони, які я зараз рясно вживаю, вони більше не функціонують," — розповідає Фульвия.

Маріса піклується про свою "сестру" і забезпечує її всім необхідним. Заради своєї краси Фульвія втратила все.