У День Святого Валентина харків'яни зможуть одружитися, коли завгодно-подавати заяву про реєстрацію шлюбу дозволили з самого ранку і до пізнього вечора. Про це розповіли в Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції.

Як повідомляється, таке рішення прийнято у зв'язку з тим, що закохані пари вважають хорошим знаком узаконити свої стосунки саме в цей день.

Щоб допомогти всім бажаючим одружитися і нікого не залишити «осторонь», в цей день реєстрація шлюбів і прийом відповідних заяв будуть проводитися протягом усього дня і до пізнього вечора.

Подовжений робочий день 14 лютого буде у співробітників двох відділів державної реєстрації актів цивільного стану.

В акції "Кохання поза часом 2021" візьмуть участь Палац одруження по вулиці Сумській, 61 та РАЦС по Індустріальному та Немишлянському районах на вулиці Валентинівській, 31.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо ви маєте намір подати заяву або готові з'єднатися зі своєю другою половинкою під наглядом Святого Валентина, вас з радістю чекають 14 лютого з 08:00 ранку до 20:00 вечора.

Нагадавши, Олена Зеленська залишить школярів без смакоти:"неприємно, коли зачіпають дітей".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново зібрав нараду в Харкові:"коли 15 людей гине, завжди є відповідальні".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський прибув на попелище в Харкові: шикарний позашляховик, скорбота і армія охоронців.