У Запорізькій області директорка школи налагодила додатковий заробіток для себе – здавала до ломбарду шкільну техніку. Про це розповіли у поліції області.

Як зазначається, 49-річна директор школи в селищі міського типу Якимівка віднесла до місцевого ломбарду ноутбуки, які належали ввіреному їй навчальному закладу.

Отримані за техніку гроші жінка витратила на власні потреби. Поки що незрозуміло, як жінка планувала в майбутньому пояснити відсутність у школі раніше закупленої дороговартісної техніки.

Робота за комп'ютером, фото: pixabay.com
Робота за комп'ютером, фото: pixabay.com

Загальна сума збитків, завданих навчальному закладу, сягає 55 тисяч гривень. За вчинену крадіжку, розтрату майна і зловживання службовим становищем жінці загрожує тюремне ув’язнення на п’ять років та три роки заборони на певні посади чи заняття певною діяльністю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що у центрі Києва мітингувальники влаштували "похорон корупції" Чернишова і чиновників Дабі

Як повідомляв портал "Знай.uа", Харків зазнав мільйонних збитків через пандемію коронавірусу

Також, "Знай.uа" писав, що Держекоінспекція стягнула понад 11 мільйонів гривень з ПАТ "Арселор Міттал Кривий Ріг" за шкоду навколишньому середовищу

Крім того, у Львові зал засідань для депутатів відремонтували за 16 мільйонів гривень, однак це сподобалося далеко не всім.