У Харкові суддя, яка фігурувала в "газовій справі" екснардепа Онищенка хоче отримати посаду у Вищій раді правосуддя. Про це розповіли у виданні "Depo".

Повідомляється, що Харківська суддя Тетяна Денисюк, подала електронну декларацію кандидата на посаду члена Вищої ради правосуддя.

Згідно даної декларації Денисюк в Харкові володіє квартирою площею 200,5 квадратних метра, гаражем площею 30,4 квадратних метра і паркувальним місцем площею 16,3 квадратних метра.

Не дивлячись на володіння гаражем і паркувальним місцем, суддя не вказала ніякого транспорту.

За 2020 рік Денисюк отримала дохід у розмірі 1,06 мільйона гривень від зарплати судді Господарського суду та 47,4 тисяч гривень аліментів. Також вона задекларувала 100 тисяч гривень і 30 тисяч доларів готівкою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зазначити, що в НАБУ підозрювали суддю Денисюк у прийнятті завідомо невірного рішення у господарській справі.

Справа в тому, що Денисюк зобов'язала ПАТ "Укргазвидобування" передати ТОВ "Карпатнадраінвест" природний газ, який був попередньо заарештований постановами слідчого судді у кримінальному провадженні НАБУ (так звана"газова справа Онищенка").

Тетяна Денисюк, фото: kh.depo.ua
Тетяна Денисюк, фото: kh.depo.ua
Тетяна Денисюк, фото: kh.depo.ua

Нагадаємо, що суддя-вбивця з Франківська отримуватиме пенсію понад 100 тисяч: напився і переїхав

Як повідомляв портал "Знай.uа", Вищий антикорсуд вже двічі підтримав прокурора САП у справі "Роттердам+" - Венедиктова

Також, "Знай.uа" писав, жодних фемінітивів і "проектів": суд Києва скасував новий український правопис