З Харкова курсуватиме швидкий поїзд на Донбас. Про це розповіли в прес-службі "Укрзалізниці".

Повідомляється, що 28 січня "Укрзалізниця" запустила новий швидкий поїзд № 7087/7088, який курсуватиме за маршрутом "Костянтинівка-Харків".

"В Укрзалізниці прислухалися до численних звернень пасажирів, які просили відкрити цей маршрут. Для жителів регіону цей напрямок є стратегічно важливим, адже він з'єднує ряд великих населених пунктів." - зазначено в публікації.

Даний маршрут розроблений таким чином, щоб пасажири могли легко здійснювати пересадку для продовження поїздки. Крім цього поїзд буде проходити через Ізюм, Святогірськ, Лиман, Краматорськ і Дружківку.

Поїзд, фото: Facebook Укрзалізниця
Поїзд, фото: Facebook Укрзалізниця
Поїзд, фото: Facebook Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також в поїзді встановлена сучасна система відеоспостереження і система протипожежної безпеки, нові сидіння і система освітлення.

Маршрут працюватиме щодня, крім вівторка та середи.

"Потяг № 7087 Харків — Костянтинівка відправлятиметься з Харкова о 15:55, прибуватиме до Костянтинівки о 20:41. Поїзд № 7088 Костянтинівка — Харків відправлятиметься о 05:35, прибуватиме о 10:32."- додали в публікації.

Публікація Укрзалізниці: Facebook
Публікація Укрзалізниці: Facebook
публікація Укрзалізниці: Facebook

Нагадаємо, що Укрзалізниця змогла продати велику партію вагоновідправлень за ціною, що перевищує ринкову

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пшонка, Янукович і Путін позаздрять: "Укрзалізниця" подражнила пасажирів новим вагонами

Також, "Знай.uа" писав, гнучка цінова політика УЗ за власними вагонами дає багато позитивних сигналів ринку, - ICC