У Харкові померла лідер велоруху. Про це дочка загиблої розповіла журналістам порталу медіа групи "Об'єктив".

Повідомляється, що 27 січня, на 52-му році життя померла організатор Харківського велоруху Вікторія Смагіна.

До листопада 2020 року Вікторія Смагіна обіймала посаду проектного менеджера "Nextbike Україна" в Харкові і протягом п'яти років була Головою Комітету Велодня.

Вікторія Смагіна, фото: Facebook
Вікторія Смагіна, фото: Facebook
Вікторія Смагіна, фото: Facebook

Друзі та знайомі Вікторії говорять про неї як про активну, веселу і життєрадісну людину, яка ніколи не сумувала і мислив позитивно.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Подруга Вікторі Смагіної Інна Роменська, на совій сторінці в соцмережі Facebook розповіла, що смерть харків'янки настали через ускладнення викликаних коронавірусом, яким вона хворіла на початку року.

Варто відзначити, що минулого року Велодень у Харкові скасували через коронавірус. Організатори відмовилися від ідеї провести захід у масках. Планується, що наступний Велодень проведуть у 2021 році. У 2019 в даному заході взяли участь понад 10 тисяч велосипедистів, які проїхали через центр Харкова.

Нагадавши, померла відома Одеська актриса Ірина Токарчук, тітка Сіма з "Джентельмен-шоу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер творець геніальних фільмів: "Класик кінематографа"

Також, "Знай.uа" писав, помер зірка серіалу "Секретні матеріали"