Стало відомо про інцидент, який стався в Харкові. Сім'я з дітьми і собаками жили в квартирі, яка завалена мотлохом. Громадський діяч Євген Зуб висловився з цього приводу і відвідав житло.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram він опублікував п'ятихвилинний ролик, де показав все.

Він каже, що у своєму житті побачив багато чого, але, таке зустрілося на його шляху вперше. Квартира в центрі міста повністю завалена сміттям, без перебільшень. Співробітникам правоохоронних органів ледве вдалося відкрити двері, щоб потрапити всередину.

Там проживає мама, Бабуся,діти і собаки, 4 штуки, які справляють нужду де побачать. На вулицю вони не виходять.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Собак вбивали і навіть їли.

Тепер діти в безпеці, їх забрали.

"Спасибі велике Начальнику сектору ювенальної превенції Харківського районного управління поліції-3 Папаліну Богдану. За адресою Римарська 16 . За даною адресою є явна загроза життю і здоров'ю дітей " - пише чоловік в пості.

Раніше портал Знай писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.