Стало відомо про те, що Володимира Зеленського просять помилувати Геннадія Дронова, який влаштував ДТП у Харкові.

Таким чином, повідомляється, що Геннадій Дронов відбуває покарання у справі про ДТП на вулиці Сумській, що в Харкові. Тоді загинуло шестеро людей.

І ось, президента України, Володимира Зеленського просять помилувати чоловіка, і створили петицію на сайті глави держави.

Петиція на сайті президента України, фото: скріншот
Петиція на сайті президента України, фото: скріншот

Автором петиції став Леонід Ліньков, опублікував він її в понеділок, 25 січня. Поки що вона набрала всього 42 підписи, а для її розгляду необхідно 25 тисяч.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зайцева і Дронов
Зайцева і Дронов

На збір всіх підписів виділяється 3 місяці, тобто 90 днів.

Над текстом самої петиції особливо не морочилися, він короткий: "помилувати г.Дронова - другого учасника ДТП в Харкові 18 Жовтня 2017.».

При цьому, це вже друга спроба звернутися до Президента, щоб той помилувати Геннадія Дронова, перша була ще в березні 2019 року, але нічого не вийшло.

ДТП сталася 18 Жовтня 2017 року на перехресті Сумської та Мечникова, там зіткнулися автомобілі Volkswagen і Lexus. Останній викинуло на тротуар до пішоходів, і загинуло відразу шестеро людей. Стільки ж отримали серйозні травми.

За версією слідства, водій Lexus Олена Зайцева виїхала на перехрестя на червоне світло. Водій Volksvagen Геннадій Дронов-рушив на жовтий сигнал світлофора.

Нагадаємо, раніше Копи затримали заступника міністра Немилостивого на водінні нетверезим:"Руки прибрав". Копи зловили п'яного заступника міністра за кермом, Шмигаль пообіцяв діяти миттєво.

Як повідомляє портал Знай П'яний брат Харківського митрополита покалічив двох людей у ДТП: перебрав з " Кагором". У Харкові брат Митрополита Онуфрія потрапив у ДТП.

Також Знай писав, що Українські копи створили "безпечний плейлист" - з цією музикою нічого не страшно.