Стало відомо про те, що секретар Харківської міської ради ходить в елітному взутті відомого італійського бренду. Він засвітив її на новій фотографії з українським боксером.

Таким чином, повідомляється, що Ігор Терехов опублікував в Мережу фотографії де він стоїть у взутті відомого італійського бренду, будинку високої моди Bottega Veneta.

Чиновник був відображений в черевиках елітного бренду, вартість їх становить приблизно 19 тисяч гривень, або ж 552 євро.

Взуття Ігоря Терехова, фото: скріншот
Взуття Ігоря Терехова, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Бренд, під якими була випущена дана модель, славиться в світі шкіряними виробами, які продаються практично в кожній країні. Їх вартість вище середнього.

Природно, що чиновники досить часто з'являються на публіці в дорогому одязі, це вже стає таким собі квестом, щоб знайти потім вартість аксесуара.

Наприклад, раніше екс-голову обласного главку Національної поліції Валерія Сокуренка помітили в курточці Enrico Mandelli. Її вартість 93 тисячі гривень, а шапка ще 7280, образ на 100 тисяч.

Після скандалу він був звільнений з посади.

Нагадаємо, " Ляшко" після програшу на виборах поділився творчими планами: "Піду на нацвідбір на Євробачення"

Як повідомляв " Знай.ІА", за "уточнення" виборчих списків ведуться бандитські розбірки - експерти заявили про силові втручання.

Знай.ІА писав, пенсіонерка з Буковини брела п'ять кілометрів по горах заради виборів: "Проголосую за того, хто дороги зробить"