Відома українська ведуча Регіна Тодоренко, яка вже кілька років проживає в Російській Федерації, опублікувала новий пост в соціальній мережі Facebook.

Таким чином, повідомляється, що на фотографії дівчина разом зі своїм чоловіком Владиславом Топаловим. Вони зараз знаходяться на відпочинку, і вирішили влаштувати затишну фотосесію на красивому тлі.

"Бережіть один одного" - написала Регіна Тодоренко у себе під постом.

На фотографії вони неймовірно щасливі, як помітили коментатори під постом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Красива пара! Регіна, ти втілення життя! Бережіть крихкість одного друга!", "Хлопці, ви супер! Дай вам Бог всього самого доброго і світлого», "дуже красива пара".

Коментарі під постом Регіни Тодоренко, фото: скріншот
Коментарі під постом Регіни Тодоренко, фото: скріншот

Як відомо, Регіна Тодоренко зараз з усією своєю сім'єю відпочиває на Балі. Вона часто публікує звідти фотографії, де показує всі принади своєї фігури.

Нагадаємо, Тодоренко зізналася, як вони з Топаловим "працюють" над відносинами: "Переломний момент"

Так, артистка виставила зворушливі спільні фото з коханим чоловіком, сидячи в гамаку вілли на краю обриву з панорамним видом на плантації.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко розлучається з Топаловим? Зірка "Орел і решка" відповіла на чутки одним фото

Регіна нагадала численним шанувальникам, як важливо берегти і любити один одного.

"Знай.ua" писав, Після смажених щурів і кенгурятини Регіна Тодоренко шокувала кривавим " еліксиром життя"