Стало відомо про те, в яких умовах доводиться жити дітям в одній з квартир у Харкові. Сусіди скаржаться на постійний сморід.

Таким чином, повідомляється, що даний під'їзд розташовується за адресою Римарська, 8, що в Харкові. Ролик опублікували на сторінці Харків 1654 в соціальній мережі Facebook.

Там показано, що все приміщення повністю закидано мотлохом. Крім того, це навіть не сама квартира, а просто під'їзд. Хтось закидав речами всі сходи, прохід на другий поверх. Він завалений сміттям, через яке не можна пройти далі.

Сусіди до цього скаржилися на постійний сморід, який виходить з однієї з квартир. Там, до слова, проживає троє маленьких дітей, мати сімейства, і ще п'ять собак.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

До слова, природно, тварин ніхто ніколи не вигулює, і вони змушені справляти нужду прямо на місці.

Нагадаємо раніше в Києві сталася ситуація, від якої не по собі. Дівчина згоріла в квартирі, яка повністю завалена була мотлохом.

Речі почали горіти на площі в 2 квадратних метри.

В ході роботи рятувальниками було виявлено тіло 47-річної жінки. У неї було близько 60 відсотків опіків тіла, після чого її екстрено госпіталізували в опіковий центр.

Раніше портал Знай писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.