Відомий український політичний діяч Михайло Добкін порадував знову своїх прихильників новою публікацією в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що Михайло Добкін опублікував знімок в соціальну мережу Instagram, який був зроблений в храмі, а саме, в Києво-Печерській Лаврі.

"Сьогодні світло в храмі був незвичайний! Зі Святом Водохреща!"- підписав публікацію Харківський політик.

У коментарях користувачі почали вітати політика з минулим святом Водохреща.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше Михайло Добкін заявив про те, що збирається балотуватися на пост мера Харкова під час позачергових виборів. Коли вони саме пройдуть - ще невідомо, але, Харківський політик вже зараз заявив про свої амбіції.

При цьому, буде він балотуватися як самовисуванець, так як не хоче цих політичних скандалів. Справа в тому, що хтось може ставитися добре до самого політика, проте погано до якоїсь політичної сили.

Нагадаємо, раніше Вибори в Харкові після смерті Кернеса: коли місто отримає нового мера

Він нагадав, що згідно з Виборчим кодексом, всі вибори в Україні повинні проводяться в дві дати: останній тиждень березня і останній тиждень жовтня.

Як повідомляє портал "Знай.uа" З Кернесом прощаються в Оперному театрі Харкова: тисячі людей, море квітів і сліз-онлайн-трансляція

Також "Знай.uа" писав, що У Харкові відспівали Кернеса: заплакана сім'я, шикарна труна і армія священиків