У Харкові помітили малолітніх зачеперів, які прокотилися на електричці, яка їхала з Харкова.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Типове ХТЗ".

Повідомляється, що підлітки прокотилася на зачепі електрички, яка їхала з Харкова. Як повідомили очевидці в соцмережах, поїзд попрямував у бік Граково.

Свідки того, що відбувалося відобразили, як кілька хлопців поїхали на електричці, вхопившись за скоби складу.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

"Хлопців, у нас хороша новина, кілька дол...в виїхало з Харкова в напрямку Граково. Не рекомендуємо це повторювати, ми не збираємо гроші на лікування", - йдеться в повідомленні каналу.

"Проводжаємо в останню путь", " новий штам ковідли?", "Юнацька безстрашність + відсутність мізків = кладовище", "ідіоти", " нове оповіщення! Ковід вражає клітини головного мозку!", "Одним дебілом більше одним менше без різниці", " Зацепінг. Таке ще Гена з Чебурашкою практикували у своїй творчості, чому тут дивуватись ", - коментували вчинок підлітків харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві малолітки-зацепери показали чудеса дурості, електричка ахнула: "злазь!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зайці-зацепери: Дніпровські школярі осідлали тролейбус, щоб не платити за проїзд, - екстремальні кадри

Також «Знай.иа " писав, що Харківський ромео влаштував дике побачення в електричці: любов - в обмін на смартфон