У Харкові розшукують чоловіка, який зник після того, як опинився в лікарні. Про це повідомляють у пошуковій групі "Мілена".

Як повідомляється, про зникнення чоловіка стало відомо ще 7 січня. За інформацією, наданою пошуковиками, Роман Прудников 1993 року народження вийшов з лікарні швидкої допомоги в Харкові, а вдома так і не з'явився.

Прикмети зниклого чоловіка: приблизно 170-175 сантиметрів зросту, середньої статури, волосся темно-русяве, коротко стрижені. На момент пропажі був взутий в домашні тапочки.

Особлива прикмета - під оком велика гематома.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У поліції повідомляють, що чоловік проживає в Липцях, і може перебувати в районі Салтівки.

Всіх, хто володіє інформацією про те, де може перебувати чоловік, просять повідомити за телефоном 068-777-0-112 або за номером 102.

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє працівників зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал " Знай.ІА» У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також " Знай.ІА " писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві