У Харкові каратимуть недобросовісних перевізників. Про це розповів секретар міської ради Харкова Ігор Терехов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Ігор Терехов повідомив, що в Харкові будуть збережені всі пільги на проїзд для громадян, які мають на це законне право і за відмову перевозити таких пасажирів перевізники будуть покарані.

"У Харкові будуть збережені пільги на проїзд всім харків'янам, які мають на це законне право. У разі, якщо хоча б один пасажир буде висаджений з будь-якого громадського транспорту, перевізники відповідатимуть персонально."- написав Ігор Терехов.

Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook
Ігор Терехов, фото: Facebook

Також він підкреслив, що кожна одиниця громадського транспорту перед виїздом буде проходити прибирання та дезінфекцію. У зв'язку з цим Терехов звернувся до харків'ян із закликом зберігати чистоту в салонах громадських автобусів, тролейбусів і трамваїв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Ще одна вимога - чистота! Перед виїздом кожен трамвай, тролейбус і автобус будуть проходити ретельну мийку та дезінфекцію. Звертаюся і до пасажирів! Харків'яни, Зберігайте чистоту в транспорті і дотримуйтеся карантинних заходів. Особливо масочного режиму. Харків має бути здоровим!" - додав Ігор Терехов.

Публікація Ігоря Терехова: Facebook
Публікація Ігоря Терехова: Facebook
Публікація Ігоря Терехова: Facebook

Нагадавши, киян попросили "вийти" з метро і маршруток на час локдауна

Як повідомляв портал "Знай.uа", локдаун в Україні з 8 січня: скільки діятиме, що закриють і куди дозволять виходити

Також, "Знай.uа" писав, Різдво в умовах карантину: куди і на скільки можуть піти українці під час свят